Tulosta

Monipuolinen kokemukseni luottamushenkilötoiminnasta, työkokemusta unohtamatta, antaa minulle erinomaiset lähtökohdat jatkaa oman kuntamme kehittämistä ja hyvän elämän edellytyksien tarjoamista meille kaikille. Asun perheeni kanssa Nurmijärven Klaukkalassa, Mäntysalossa.

Olen aina pitänyt minulle tärkeinä asioina Nurmijärvellä juuri näissä vaaleissa esiin nostamiani kolmea asiaa: Kaikille turvallinen, lapsiperheille reilu ja kannustava Nurmijärvi, jossa liikenne toimii kaikilla sen eri osa-alueilla. Näihin perustuu hyvin pitkälti näkemykseni hyvästä asuinalueesta ja -kunnasta.

 

Turvallisuus liitetään usein johonkin fyysiseen asiaan, ja se onkin osa turvallisuutta, Turvallisuuteen kuuluu myös muita näkökantoja. Mitä tapahtuu jos jäät yhtäkkiä työttömäksi? Saat ehkä rahallista korvausta valtiolta, mutta riittääkö se? Entä jos sairastut vakavasti? Kunnalla on oltava oma tukiverkko josta saa tarvittaessa apua elämän kaikkina hetkinä.

 

Kunta ei voi kasvaa ja luottaa tulevaisuuteen ilman että se tukee ja antaa mahdollisuuden lapsiperheille. Aivan ehdoton asia. Päiväkodit, koulut, vanhempainvapaat (siltä osin kuin kunta voi vaikuttaa), koulumatkat, tuki vanhemmille ja mitä kaikkea kunta voikaan tehdä edistääkseen lapsiperheitä, sekä lapsien että vanhempien suhteen. Voitte olla varmoja että puolustan lapsiperheitä aina, myöskin 50 vuoden kuluttua.

 Pääkaupunkiseudun kehyskuntana meiltä suuntautuu merkittävästi työpaikka- ja vapaa-ajan liikennettä Helsingin, Vantaan ja Espoon suuntaan. Siitä voi olla montaa mieltä mikä on järkevin liikkumismuoto, mutta se on varma että tarvitsemme sekä yksityis- että julkisen liikenteen sellaiseksi että se palvelee meitä kaikkia kuntalaisia järkevästi.

Jos ajattelet samalla tavoin, tiedät ketä äänestää!

Järkeä päätöksen tekoon

Pidetään selkeää linjaa:
- Kokonaisuuden hahmottaminen
- Kunnan peruspalveluiden turvaaminen, eritoten SOTE:n jälkeen
- Realismi, kaikkea ei voi saada jokapaikkaan
- Tulot > menot

Kirjaudu

Sininen Tulevaisuus

- Turvallisuus on perusoikeus
- Työ ja yrittäjyys
- Toimiva liikenne
- Suomalaisen osaamisen ja kulttuurin puolesta
- Avointa ja reilua oikeuspolitiikkaa

Monday the 24th. Kimmo Kakko, kokonaisvaltaista osaamista Nurmijärven edestä!. Powered by 888poker review - All rights reserved.