Tulosta

Nyt se on päätetty ja pöytään lyöty.

16.10.2018 Uudenmaan Siniset asettivat minut virallisesti kansanedustaja-ehdokkaaksi Uudenmaan vaalipiiristä. Tästä hetkestä aletaan suunnitella tulevaa kampanjaa ja jos haluat auttaa kampanjassa, ota yhteyttä, töitä riittää kaikille.

Puolustan edelleen suomalaisia arvoja ja niissä riittääkin puolustamista ja työmaata.
- Suomalainen työ ja yrittäminen pitää olla kannattavaa, ja meidän on annettava uusille ja pienille yrityksillä tarpeelliset työkalut oman kasvunsa ja sitä kautta yhteiskunnan kasvun turvaamisen

- Jokaisen suomalaisen oikeus on elää turvallisessa ja hyvinvoivassa Suomessa. Eritoten perheiille pitää luoda edellytykset selvitä arjen hankaluuksista kaikkina elämänkaaren aikoina.

- Suomessa on tulevaisuuden kannalta elintärkeitä luonnonvaroja. Meidän on mietittävä tarkkaan miten suojelemme luonnonvarojemme ja miten niitä käytetään järkevästi. Esimerkiksi Suomessa on maailman puhtaimmat vedet ja pohjavedet, ne ovat meidän suurin rikkaus jota on suojeltava.

- Suomalainen kulttuurin vaaliminen ja ylläpitäminen on tärkeää jotta pystymme kertomaan jälkipolville oman historiamme ja sitä kautta pitämään oman paikkamme historiassa.

Monia muitakin asioita on minua lähellä, ja tulen kirjoittamaan syksyn ja talven aikana monesta aiheesta omat mielipiteeni julki.

Seuraa, tykkää ja jaa!

Järkeä päätöksen tekoon

Pidetään selkeää linjaa:
- Kokonaisuuden hahmottaminen
- Kunnan peruspalveluiden turvaaminen, eritoten SOTE:n jälkeen
- Realismi, kaikkea ei voi saada jokapaikkaan
- Tulot > menot

Kirjaudu

Sininen Tulevaisuus

- Turvallisuus on perusoikeus
- Työ ja yrittäjyys
- Toimiva liikenne
- Suomalaisen osaamisen ja kulttuurin puolesta
- Avointa ja reilua oikeuspolitiikkaa

Friday the 10th. Kimmo Kakko, kokonaisvaltaista osaamista Nurmijärven edestä!. Powered by 888poker review - All rights reserved.