Vastauksia kysymyksiin

Tulosta

Alla vastuksia kansalaisia askarruttaviin kysymyksiin. Kysymys on lihavoitu ja vastaus kirjoitettu alle.

-------------------------------------------------------

Mitä mieltä olet kaupunkibulevardeista?
Suomen kaltaisessa maassa jossa etäisyydet ovat pitkiä ja vuoden ajat asettavat omat haasteensa, ei meillä oikein ole mitään paikkaa mihin näitä bulevardeja voisi laittaa. Helsinki on suunnitellut /suunnittelee Tuusulan väylän saattamista bulevardiksi, mutta eihän se voi toimia koska julkinen liikenne ei pysty tarjoamaan valtaosalle mahdollisuutta päästä töihin Helsinkiin, ja bulevardi haittaisi myös muuta liikennöintiä. 

Montako virallista sukupuolta tunnistat suomessa ja itsessäsi. Ja mitä mieltä olet  muista pareista kuin aviopareista ( mies ja nainen)

Mielenkiintoinen kysymys.
Koen sukupuoleltani olevani mies.
Suomessa viralliset sukupuolet ovat nainen ja mies ja kallistun tälle samalle kannalle. On ollut puhetta että pitäisi olla myös kolmas sukupuoli. Itse en ole vielä vakuuttunut asiasta. Maailmalla muutama maa on hyväksynyt kolmannen sukupuolivaihtoehdon joko kokonaan tai osittain.

Uskon perinteiseen naisen ja miehen avioliittoon. Mutta uskon myös yksilönvapauteen, eli tässä kysymyksessä puhuttaneen oikeudesta päättää kenen kanssa haluaa jakaa elämänsä ja tärkeimmät hetkensä. Sitä ei voi kieltää keneltäkään. Kysymys on ehkä enemmänkin perinteisistä arvoista.

Miten mielestäsi sosiaaliturvaa tulee uudistaa? Toinen mieltä painava on tämä koulujen opetussuunnitelma ja siellä opetus joka liittyy parisuhteisiin, sukupuolisuutteen ja seksuaaliopetukseen. Ai niin ja mites sun mielestä kaivostoiminta ja kaivoslaki suomessa toimii.

1. Matalapalkkaisille käänteinen tulovero takaa työn tekemisestä aina kannattavaa, eli palkan päälle maksetaan lisäosuus tiettyyn rajaan saakka. Pieni- ja keskituloisille katsotaan maltillinen tuloveron kevennys joka tekee työn teosta mielekkäämpää, ja lisää ostovoimaa osaltaan.
Tärkeä asia on ansiosidonnaisen uudistus eli tämä pitää siirtää pois liitoilta siten että kaikki työttömät pääsevät ansiosidonnaisen piiriin, kaikkihan sitä maksavat veroissaankin. Omaishoidon tuki, lääkekustannukset, takuueläke mm. vaativat myös tarkastelua.

2. Itse uskon perinteisiin suomalaisiin arvoihin, eli miehiin ja naisiin. Kannatan siten myös miehen ja naisen suhdetta ja avioliittoa. Kysymys on kuitenkin myös yksilönvapaudesta enkä sitä lähtisi liikaa rajoittamaan. Viittaan samalla aikaisempaan vastaukseeni.
Sitä en kannata että lapsille opetetaan/tyrkytetään kouluissa jotain ideologiaa, tai nykyvirran trendisuuntauksia. Perusarvot lapsille.

3. Suomessa on maailman puhtaimmat pohjavedet ja ainutlaatuinen luonto. Kaivoslaki mahdollistaa tällä hetkellä ulkomaisten toimijoiden tulla Suomeen tekemään mitä lystää, ja jättää sitten meille sotkut siivottavaksi. Kaivoslakia on muutettava siten, että hallitsemme itse luonnonvarojamme. Kysymys on myös puolustuspoliittinen sekä maantieteellisten sijaintien että omavaraisuuden suhteen.

Miksi sinua pitäisi äänestää? Mitä teet Suomen taloudelle ja ekonomialle? Mitä teet ilmastonmuutoskriisille? Mitä teet pakolaiskriisille?

1. Elämänkatsomukseni perustuu suomalaisiin perusarvoihin huomioiden globaalin ympäristön jossa elämme. Kokemukseni politiikasta ja työelämästä antavat hyvät lähtökohdat toimia kansanedustajana.
2. Hyvinvoinnin perusta on toimiva ja terve talous. Terve talous saavutetaan tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä. Näin muodostuu uusia työpaikkoja, lisää verotuloja ja ostovoimaa.
3. Ilmastonmuutos on globaali, väistämätön, ongelma jota emme voi yksin ratkaista. Ilmastonmuutoksen hidastamisen voimavarat pitäisi suunnata niihin kohteisiin, joissa saamme välitöntä vaikutusta. Esimerkkinä mainittakoon Kiinan hiilivoimalat ja muut merkittävät saastuttajat sekä sademetsien holtiton hakkaus Etelä-Amerikassa.
4. Turvapaikanhakijoiden käsittely on siirrettävä EU:n ulkopuolelle, sikäli kuin hakijat tulevat ulkopuolelta. Törkeisiin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset on karkotettava ja ylipäätään kansalaisuuden kriteerejä on tiukennettava.

 

Järkeä päätöksen tekoon

Pidetään selkeää linjaa:
- Kokonaisuuden hahmottaminen
- Kunnan peruspalveluiden turvaaminen, eritoten SOTE:n jälkeen
- Realismi, kaikkea ei voi saada jokapaikkaan
- Tulot > menot

Kirjaudu

Sininen Tulevaisuus

- Turvallisuus on perusoikeus
- Työ ja yrittäjyys
- Toimiva liikenne
- Suomalaisen osaamisen ja kulttuurin puolesta
- Avointa ja reilua oikeuspolitiikkaa

Monday the 24th. Kimmo Kakko, kokonaisvaltaista osaamista Nurmijärven edestä!. Powered by 888poker review - All rights reserved.