Tulosta


Eduskuntavaalit 2019, Suomi-Uusimaa-Nurmijärvi

 

16.10.2018 Uudenmaan Siniset asettivat minut virallisesti kansanedustaja-ehdokkaaksi Uudenmaan vaalipiiristä. Tästä hetkestä aletaan suunnitella tulevaa kampanjaa ja jos haluat auttaa kampanjassa, ota yhteyttä, töitä riittää kaikille.

Puolustan edelleen suomalaisia arvoja ja niissä riittääkin puolustamista ja työmaata. 
- Suomalainen työ ja yrittäminen pitää olla kannattavaa, ja meidän on annettava uusille ja pienille yrityksillä tarpeelliset työkalut oman kasvunsa ja sitä kautta yhteiskunnan kasvun turvaamisen

- Jokaisen suomalaisen oikeus on elää  turvallisessa ja hyvinvoivassa Suomessa. Eritoten perheiille pitää luoda edellytykset selvitä arjen hankaluuksista kaikkina elämänkaaren aikoina.

- Suomessa on tulevaisuuden kannalta elintärkeitä luonnonvaroja. Meidän on mietittävä tarkkaan miten suojelemme luonnonvarojemme ja miten niitä käytetään järkevästi. Esimerkiksi Suomessa on maailman puhtaimmat vedet ja pohjavedet, ne ovat meidän suurin rikkaus jota on suojeltava.

- Suomalainen kulttuurin vaaliminen ja ylläpitäminen on tärkeää jotta pystymme kertomaan jälkipolville oman historiamme ja sitä kautta pitämään oman paikkamme historiassa.

- Suomessa on pitkät välimatkat ja julkinen liikenne ei kanna kaupunkien ulkopuolelle. Osassa kaupunkeja ei edes niiden sisällä. Yksityisautoilu on jokaisen suomalaisen perusoikeus ja auto on tuiki tärkeä liikkumisväline jota ilman ei voi käydä töissä tai kaupoilla.

Julkaisen tavoitteitani täällä omilla sivuillani Eduskuntavaalit 2019 -valikon alla. Samoin sieltä löytyy myös ilmoittautumislomake mikäli haluat auttaa minua jollain tavoin vaalityössä.

Muutoin päivittelen ajatuksiani blogissani (löytyy valikoista), Facebookissa, Twitterissä ja muualla Netissä.
Seuraa kanavia, tykkää ja jaa!

Varsinainen vaalipäivä on 14.4.2019 ja ennakkoäänestys 3-9.4.2019.
Muista äänestää!

Facebookissa:
https://www.facebook.com/KakkoKimmo/

 

Järkeä päätöksen tekoon

Pidetään selkeää linjaa:
- Kokonaisuuden hahmottaminen
- Kunnan peruspalveluiden turvaaminen, eritoten SOTE:n jälkeen
- Realismi, kaikkea ei voi saada jokapaikkaan
- Tulot > menot

Kirjaudu

Sininen Tulevaisuus

- Turvallisuus on perusoikeus
- Työ ja yrittäjyys
- Toimiva liikenne
- Suomalaisen osaamisen ja kulttuurin puolesta
- Avointa ja reilua oikeuspolitiikkaa

Monday the 24th. Kimmo Kakko, kokonaisvaltaista osaamista Nurmijärven edestä!. Powered by 888poker review - All rights reserved.