Tulosta

 

On ollut hiljaiseloa kirjoitusten ja mielipiteiden kanssa hetken aikaa. Kaikelle on syynsä ja luultavasti palaan tapahtumarikkaaseen joulukuuhun jossain vaiheessa. Älkää kuitenkaan pitäkö tätä lupauksena.

 

Ilokseni, tai surukseni, huomaan että lähiaikoina kokoa Suomen puoluekartta on ruvennut lukemaan kirjoituksiani ja mielipiteitäni oikein ajatuksen kanssa. Moni asia joista olen kirjoitellut viime vuonna on nyt noussut tapetille monen ihmisen toimesta. Hienoa, toivottavasti kaikilla on aito tahto asioiden hoitamiseen.

 

Olen jo pitkään puhunut ja kirjoittanut yksityisautoilun tarpeellisuudesta Uudellamaalla. Tarve on olemassa etenkin kunnissa joihin ei tule rataa, eikä muutenkaan ole järjestetty toimivaa joukkoliikennettä. Hyvänä esimerkkinä tästä on kotikuntani Nurmijärvi.

Nyt ovat asiaan heränneet jos minkäkin puolueen ehdokkaat ja jos huoli on aitoa, niin tämähän tarkoittaa että seuraavassa eduskunnassa saan paljon tukea tähän asiaan. Joukkoliikenne ja vaihtoehtoiset liikkumismuodot ovat tärkeitä ja niihin pitää panostaa, se on selvä. Yksityisautoilu ja autot ylipäätään ovat kuitenkin nyt, ja myös tulevaisuudessa, tarpeellisia meille tavallisille kansalaisille.

 

Toinen asia jota olen pitänyt esillä ovat Suomen moninaiset luonnonvarat, ja tässä tapauksessa kaivostoimintaan liittyvät asiat. Olen jo pidemmän aikaa ehdottanut, ellen peräti vaatinut, muutoksia nykyiseen kaivoslakiin joka sallii ulkomaisten toimijoiden tulevan Suomeen tonkimaan luonnonvarojamme miten haluavat. Käytän tässä termiä ”exploittaamaan” koska se kuvastaa näiden ulkomaisten toimijoiden tapaa ”käyttää hyväkseen” Suomen liian heikkoa lainsäädäntöä ja liiallisen byrokratian tuomaa hitautta käsittelyajoissa.
Nyt lehdet ja netit pursuavat huolestuneita ehdokkaita ja poliitikkoja jotka kauhistelevat ja ihmettelevät asiaa...? Vaalit ovat tulossa mutta asioita pitää hoitaa myös niiden välillä!

 

Järkeä päätöksen tekoon

Pidetään selkeää linjaa:
- Kokonaisuuden hahmottaminen
- Kunnan peruspalveluiden turvaaminen, eritoten SOTE:n jälkeen
- Realismi, kaikkea ei voi saada jokapaikkaan
- Tulot > menot

Kirjaudu

Sininen Tulevaisuus

- Turvallisuus on perusoikeus
- Työ ja yrittäjyys
- Toimiva liikenne
- Suomalaisen osaamisen ja kulttuurin puolesta
- Avointa ja reilua oikeuspolitiikkaa

Tuesday the 4th. Kimmo Kakko, kokonaisvaltaista osaamista Nurmijärven edestä!. Powered by 888poker review - All rights reserved.