Tulosta

”Suomalaisten on puolustauduttava aseellisesti kaikissa maatamme ja kansaamme uhkaavissa tilanteissa, vaikka tilanne näyttäisi epätoivoiselta.” Tätä mieltä on 66 % vastaajista Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan kyselyn tuloksissa syksyltä 2018. Samassa kyselyssä 84 % vastaajista ilmoittaa olevansa itse valmis osallistumaan erilaisiin maanpuolustuksellisiin tehtäviin tilanteen niin vaatiessa. Suomen puolustusvoimien aatteellisen selkärangan eli yleisen asevelvollisuuden kannattajia on 74 % kansalaisista.

Vaikka vastausten trendi on hieman laskeva viime vuosiin verrattuna, on silti hienoa huomata, että me suomalaiset ajattelemme rakkaasta isänmaastamme samalla tavoin ja olemme valmiit tekemään kaikkemme itsenäisyytemme ja koskemattomuutemme turvaamiseksi.

Suomen itsenäisyyspäivää vietetään 6.12. Tuo päivä onkin yksi merkittävimmistä päivistä historiassamme. Suurin itsenäisyytemme ajan ponnistus tehtiin kuitenkin vuosina 1939 - 1944, jolloin kunnioitetut sotiemme veteraanit puolustivat omalla uhrillaan meidän kaikkien omaa Suomea. Ei ole suomalaista, jota nuo vapauden vaatimat uhrivuodet eivät olisi jollain tavalla koskettaneet, joko suoraan oman kokemuksen kautta tai vanhempiamme/isovanhempiemme kautta.

Itsenäisen maan suurin ja vahvin turva ulkoisia uhkia vastaan on uskottava puolustus. Suomessa tämä toteutuu mielestäni kolmella osa-alueella, jotka ovat naapuriemme tuntemus maamme historiasta, vahva maanpuolustustahto ja suurimpana tekijänä yleinen asevelvollisuus ja siitä seuraava laaja reservi.

Tämän näkemykseni haluan tehdä teille lukijoille ehdottoman selväksi: meidän suomalaisten kaikkien tärkein tehtävä on pyrkiä estämään aseelliset tai muuten ihmishenkiä vaarantavat konfliktit omassa maassamme, olivatpa ne missä muodossa tahansa. Tämän lisäksi meidän on annettava muulle maailmalle käyttöön vahva osaamisemme ja maineemme rauhantyössä hyödyntämällä sitä esimerkiksi osana YK:n toimintaa. Mutta jos mikään muu ei auta, niin viimeisenä keinona meidän on oltava valmiita myös aseelliseen puolustukseen.

Minulle ja perheelleni on aina ollut itsestäänselvyys osallistua oman kotimaamme suojelemiseen ja auttamiseen siten kuin vain voimme. Hyvät ystävät, kannustankin teitä miettimään, miten te voitte edistää maanpuolustusta ja siten toteuttaa oikeuttanne elää itsenäisessä ja vapaassa Suomessa.

Lisätietoja

Kimmo Kakko
www.kimmokakko.fi

Järkeä päätöksen tekoon

Pidetään selkeää linjaa:
- Kokonaisuuden hahmottaminen
- Kunnan peruspalveluiden turvaaminen, eritoten SOTE:n jälkeen
- Realismi, kaikkea ei voi saada jokapaikkaan
- Tulot > menot

Kirjaudu

Sininen Tulevaisuus

- Turvallisuus on perusoikeus
- Työ ja yrittäjyys
- Toimiva liikenne
- Suomalaisen osaamisen ja kulttuurin puolesta
- Avointa ja reilua oikeuspolitiikkaa

Tuesday the 4th. Kimmo Kakko, kokonaisvaltaista osaamista Nurmijärven edestä!. Powered by 888poker review - All rights reserved.